Onze meest gestelde vragen

Wil jij graag nog wat meer weten over het speeddaten? Wij hebben de vragen die ons het meest gesteld worden hieronder voor je op een rijtje gezet. Hopelijk staat daar jouw antwoord al bij!

Waarom speeddaten?

Wil jij graag vrijgezellen ontmoeten in een sfeervolle setting? Dan is speeddaten voor jou! Verdoe geen tijd meer met oppervlakkige datingsites en maandenlang heen en weer appen. Ontdek direct of er een vonk overslaat en of dit wederzijds is. Ontmoet je nieuwe vlam of misschien wel de liefde van je leven. Alles is mogelijk in de wereld van speeddaten!

Angst voor speeddaten: ben ik de enige?

Als experts in het organiseren van speeddating-avonden kunnen wij jouw vraag volmondig met NEE beantwoorden! Je bent absoluut niet de enige. De meeste van onze singles ervaren zenuwen voor de eerste speeddate. Gelukkig is uit ervaring wel gebleken dat de angst snel omslaat in enthousiasme, wanneer je eenmaal aan het praten bent. Na de eerste speeddate zul je jezelf afvragen waarom je je nou zoveel zorgen hebt gemaakt...

Hoe pak ik het aan na de speeddate?

Na de speeddate ontvang je van de organisatie binnen 24 uur de gegevens van jouw match. Op die manier kunnen jullie dan zelf het initiatief nemen om samen iets leuks af te spreken. Je kunt elkaar dan het beste nog een keertje op neutraal terrein ontmoeten om te kijken of het echt klikt, alvorens je bij elkaar thuis komt.

Wat is inbegrepen tijdens de avond?

Je geniet met onze speeddating evenementen van een volledig verzorgde avond uit met een hapje en een drankje. Je ontvangt een welkomstdrankje bij aankomst, en tussendoor zorgen wij voor iets kleins te eten. Verdere drankjes en hapjes zijn voor schappelijke prijzen te bestellen van de menukaart van de locatie.

Wat is Matchgarantie?

Het kan voorkomen dat je aan een speeddate evenement hebt deelgenomen, maar dat geen enkele persoon je echt aansprak en je niemand hebt aangevinkt. In dat geval bieden wij jou de mogelijkheid aan om nog een keer GRATIS aan een volgend speeddate evenement deel te nemen, zodat je alsnog een leuke match kunt vinden!

Moet ik betalen als ik op de speeddate-wachtlijst kom te staan?

Wanneer je op de speeddate-wachtlijst komt te staan voor een bepaald evenement, hoef je niet gelijk het inschrijfgeld te betalen. Maar, indien je dit wel doet, vergroot je je kansen, want je bent dan misschien eerder aan de beurt. Wellicht kun je zelfs diezelfde dag nog komen speeddaten! Als je niet wordt benaderd om op het evenement te komen dan krijg je uiteraard je geld terug.

Speeddates vanaf €24,98